Vuosia olen asiasta haaveillut ja puhunut ja nyt se toteutuu; alan rakentamaan vanhaa Lundby-nukkekotiani! Nukkis on meille lapsena lahjaksi tullut, teinivuosinani se sai palvella cd-telineenä ja viime vuodet se on ollut siskontyttöni leikeissä. Nyt kuitenkin se on muuttamassa äitini luota kaksiooni, ja pääsen toteuttamaan itseäni nyt sen kautta jo toisen kerran, vähän vanhempana kylläkin. Tässä nukkis nykytilassaan;

327465.jpg

Olin kiltti ja rauhallinen lapsi, joten talo on säilynyt melko hyvässä kunnossa, tapetteja myöten. Eli en ehkä tässä vaiheessa ala isompaa remonttia tekemään, keskityn aluksi sisustamiseen. Joitain Lundby-huonekaluja taloon on jo olemassa, vaikkakin ne makaavat tällä hetkellä kenkälaatikossa "suojassa" siskontyttöni hurjilta leikeiltä. =) Omat intressit ovat kuitenkin enemmän itse näpräämisessä, joten mahdollisimman paljon yritän itse tehdä tavaroita kotiin. Myös kirpputoreja kierrellessä taidan täst´lähin katsella pikkukrääsää "nukkekoti"silmällä. =)

Jotain olen jo saanut aikaiseksi. Eilen virkkasin torkkupeiton tapaisen isäntäväen sängyn päälle laitettavaksi;

327468.jpg

Tässä siis yksi näistä vanhoista Lundby-huonekaluista. Sängynpääty vaan on matkanvarrella irronnut, eikä tahdo millään pysyä liimattunakaan paikallaan. Mikähän siihenkin neuvoksi? =P Pitänee pistää mietintämyssy päähän.

Seuraavan kerran kirjoittelen, kun olen saanut nukkiksen onnellisesti kotiin, ja päässyt vähän sisustamaan. Aion keskittyä tässä blogissa täysin tähän uuteen projektiini, tosin merkintöjä voi tulla melko harvakseltaan koska mottoni on "Hiljaa hyvä tulee". =)

Nukkis-kuulemisiin!